Fremtidens Juletræsfest 2021

Søndag d. 5/12-21 åbnede Ungdomsforeningen Fremtiden for 4. gang dørene til Fremtidens Juletræsfest. I koncertsalen var bordene dækket op med juleklip og julekugler, som gav mulighed for både børn og voksne at lave pynt til juletræet eller til at tag med hjem.


Juletræsfesten startede med at Ungdomsforeningens formand, Kathrine Jørgensen, bød velkommen, som desværre fortalte børnene at Julemanden ikke kunne være der i år, men at han have lagt nogle julegaver til dem under juletræet.

Herefter blev der serveret nybagte æbleskiver, hjemmelavet gløgg, kaffe/te, sodavand og juice/kakao til børnene. I år var der mulighed for at vinde 13 ekstra julegaver, ved at deltage i årets julekonkurrencen.

I år havde vi selskab af Helene Rantzau (www.sminkehjoernet.dk, @helenerantzau) som kom og lavede ansigtsmaling til børnene og de barnlige sjæle. Pludselige var børnene blevet til sommerfugle, slanger og Spiderman.

Vi har været så heldige at broderloge nr. 2 Scandinavia og broderlogen nr. 6 Eureka, begge har doneret 5.000 kr. til Juletræsfesten. Tusind tak skal I have.
Vi vil også gerne takke Tove og Ann fra søsterloge nr. 2 Thyre Danebod for at komme og hjælpe med at server og vores stærke mand, Niel Person fra loge 6, som hjalp os med at sætte op og tag ned igen. Uden jer var det ikke muligt for os at afholde Juletræsfesten. Mange tak for jeres hjælp.

Vi glæder os allerede til næste år og håber på at se jer igen. Glædelig jul fra Ungdomsforeningen Fremtiden.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *