Fremtidens Adventsfest 2021

I år kunne Ungdomsforeningen Fremtiden fejre vores 5-års jubilæum i at afholde Adventsfesten, efter at vi overtog arrangementet i 2016. Søndag d. 28/11-21 åbnede Ungdomsforeningen Fremtiden dørene til årets Adventsfest i Odd Fellow Palæet.

Igen i år blev arrangementet afholdt i Kongesalens majestætiske blå omgivelser, og ni runde borde var dækket med snorlige service og nydeligt anrettet julepynt. Tove Jul fra loge nr. 2 Thyre Danebod, havde i år sponsoreret os med flotte julestjerner, som gæsterne fik lov til at tag med hjem.

Desværre måtte vores trofaste musiker Søren Westerholm melde fra i sidste øjeblik. Men heldigvis kunne hans gode venner Ole Pedersen og Hanne Jessen træde til, og fylde salen med sang og sprede den gode stemning ud i hver en krog.

I Ungdomsforeningen havde vi længe glædet os til at byde vores næsten 70 gæster, til en dag i godt og muntert selskab. Gensynsglæden var også stor og vores gæster var meget taknemmelige for at komme til adventsfesten, efter at vi måtte aflyse adventsfesten sidste år.

Traditionen tro stod menuen på lækker julemad med flæskesteg og kartofler af både den hvide og brune slags, rødkål og brun sovs. Ris á la manden fulgte efter, med løfte om en spændende pakke til dem, der var så heldig at finde mandlen, og ved festens afslutning ventede en julegave til alle vores gæster.

For at kunne afholde Adventsfesten, har vi i år været så heldige at modtage hjælp fra flere loger – en stor tak skal hermed lyde til: loge nr. 6 Eureka og loge nr. 2 Scandinavia for hver at doner 5.000 kr. til adventsfesten, Tove Jule for at doner julestjerner og de fremmødte som hjalp til som chauffør og server mad og drikke for gæsterne. Vi er jer evigt taknemmelige, og håber, at I ved, hvor meget vi værdsætter jeres indsats. Uden jer ville det ikke have været muligt at afholde adventsfesten.

Vi glæder os allerede til næste år og håber på at se jer igen. Glædelig jul fra Ungdomsforeningen Fremtiden.

 

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *