Fremtidens Adventsfest 2019

Søndag d. 24. november kunne Ungdomsforeningen Fremtiden for fjerde år i træk åbne dørene til årets Adventsfest i Odd Fellow Palæet. 71 gæster var i år tilmeldt en hyggelig dag med julemad, julegaver og julesang ved vores husmusikant Søren, som atter var troppet op med guitar og sanghæfter. Han er simpelthen mester i at sprede god stemning, og det er altid et højdepunkt når fællessangen breder sig ud i hver en krog.
Igen i år blev arrangementet afholdt i Kongesalens majestætiske blå omgivelser, og ni runde borde var dækket med snorlige service og sirligt anrettet julepynt.
        
Om formiddagen begyndte det at tikke ind med gæster fra København og omegn, alle i deres stiveste puds. Mange havde været med de foregående år, og vidste derfor hvad de kunne se frem til – forventningerne var i top, og i Ungdomsforeningen havde vi længe glædet os til en dag i godt og muntert selskab. Årets Adventsfest var en dag med smil og gensynsglæde, og vores gæster var som altid meget taknemmelige over vores indsats. 
Til næste år har Fremtidens Adventsfest 5-års jubilæum, så der kan vi forhåbentlig invitere endnu flere glade mennesker, og hvem ved, måske diske op med en overraskelse i anledningen af den store dag. Vi vil i hvert fald gerne markere og fejre det kontinuerlige engagement og den støtte vi har modtaget fra både gæster og samarbejdspartnere gennem årene. Uden dem blev Adventsfesten som bekendt ikke til noget.
 

Også i år vil Ungdomsforeningen gerne sige tak til de hjælpende hænder der mødte op, og tilbragte deres søndag i Odd Fellow Palæet, på trods af alle de mange andre julearrangementer der kalder i den søde juletid. Vi er jer evigt taknemmelige, og håber, at I ved, at jeres indsats er mere end værdsat. Som altid glæder vi os allerede til næste år, hvor vi håber at se jer igen!

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *