Et par ord fra vores nye formand

I december blev jeg formand for en velgørende forening. I foreningen får vi økonomiske midler stillet til rådighed således, at vi frit kan vælge hvilken velgørenhed (som vi kalder solskinsdage) vi, i foreningen ønsker at lave. Jeg står desværre i den kedelige situation, at vi kritisk mangler hænder. Finder vi ikke ekstra hænder, er foreningen desværre luknings truet. Sammen med resten af foreningen, vil vi forsøge at skrive ud til vores omgangskreds for, at give denne forening en chance.

Foreningen hedder Ungdomsforeningen Fremtiden, og vi holder til inde i Odd Fellow Palæet. Vi mødes på onsdage ca. hver 2-3 uge i et par timer for at planlægge fremtidige projekter. Foreningen har til formål at lave “solskinsdage”, som er en dag, hvor vi gør noget godt for svagere stillede i samfundet. For at nævne nogle af de aktiviter vi har lavet, så har vi haft børnehjem på bondegårdstur, afholde julefrokost for demente, haft flygtningebørn med i legeland, sponsoreret soveposer, varme sokker og handsker til hjemløse. Listen er uendelig lang, og kun vores fantasi sætter grænser. Vi er også gode til at huske og selv, og planlægger gerne interne sociale arrangementer.

Jeg synes selv, at det er en unik mulighed, at have fået midler stillet til rådighed, og det eneste man skal, er at give et par timer af sin tid. Derudover er jeg af den overbevisning, at velgørenhed er et plus på CV’et og ikke mindst karma-kontoen.

Jeg håber, at du kunne synes, at det er interessant. Vi er en meget fleksibel forening, og man kan komme, når man har tid.

Ida Maria Paaby Porsager
Formand for Ungdomsforeningen Fremtiden nr. 1

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *