Er du en af os?

Er du en som godt kan lide at gøre noget godt for andre og har lysten til at være med til at lave velgørende arbejde? Så er du en af os!
Ungdomsforeningen Fremtiden nr. 1 København, er en gruppe unge mellem 18-32 år, som gennem hele året laver velgørende arbejde. Vi planlægger og udfører arrangementer for dem vi mener har brug for det.
Vi har tidligere taget børnehjem på bondegårdstur, givet børnebøger til Læs for Livet, julebanko for de ældre, plejehjem med til Louisiana, i Danmarks akvarium med Indvandrer Kvindecentret og meget mere.
Vi er især stolte over at vi ved juletiden afholder Adventsfesten, hvor vi inviterer ældre og syge i KBH-området til en julemiddag med sang og gaver, og Juletræsfesten, hvor vi inviterer de mindste og deres familier til en hyggelig eftermiddag, med klippe klistrer og dans om juletræet.
Vi laver også en masse sjove ting sammen, for at styrke vores gode sammenhold. Vi har tidligere prøvet Mystery Room og Mystery Hunt. Været på spøgelsestur gennem Københavns gader, afholdt julefrokost og nytårskur, og middag med vinsmagning m.m
Vi mødes hver 3. onsdag i Odd Fellow palæet, Bredgade 28, 1260 København.
Hvis man gerne vil vide mere er man velkommen til at tjekke vores hjemmeside: www.fremtidenkbh.dk og Facebook: https://www.facebook.com/uff1kbh/
Er du interesseret og har lyst til at være en del af vores fællesskab så kontakt vores formand på for@fremtidenkbh.dk
Vi glæder os til at se jer
Ungdomsforeningen Fremtiden nr. 1 København

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *