Åbent møde d. 7/3-18

Mangler du noget meningsfuldt at bruge noget af fritiden på? Savner du at være en del af et fællesskab af glade, dedikerede og engagerede mennesker med et bankende hjerte for frivilligt arbejde? Har du gode idéer til projekter og arrangementer som kan gøre en forskel for sårbare og udsatte grupper i Danmark? Er du mellem 18 og 30? Så se med her!
Vi er en Ungdomsforening under Odd Fellow Ordenen, med lokaler i Odd Fellow Palæet i Bredgade, København. Hver anden onsdag mødes vi fra kl. 19-21 og brainstormer, planlægger og tilrettelægger de arrangementer vi efterfølgende fører ud i livet, enten i Palæet eller ude hos dem, arrangementet er tiltænkt.
Vi har mange års erfaring med planlægning af vores såkaldte ”solskinsdage”, så du er i gode hænder hvis du føler dig lidt grøn inden for frivlligverdenen. Vi kan helt sikkert nyde godt af lige præcis dine idéer og kompetencer, så kom endelig og se os an! Vi er en gruppe unge mennesker med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, og vi prioriterer ligeledes det sociale liv højt, så julefrokoster, fredagsbarer mv. er også en fast del af livet i Ungdomsforeningen Fremtiden.
Onsdag d. 7/3 kl. 19 holder vi åbent møde, hvor alle er velkomne. Kom og hils på, hør lidt om os og hvad vi laver, og lur på om ikke vi kunne være den perfekte forening for dig! Deltagelse i mødet er ganske uforpligtende, og vi skal nok sørge for at du får en hyggelig aften.

Kommenter

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *